Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Thermatron industriële isolatie systemen

Gebruiker beoordeling: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Thermatron, isolatie voor industriële kleppen en buizen.

In het verleden was het niet altijd gemakkelijk om die laatste componenten van uw warmtekring of koudekring te isoleren. Maar dankzij Thermatron is dit verleden tijd ! Het isolatiesysteem van Thermatron biedt u:

•  Een verbeterde procescontrole en efficiëntie
•  Energiebesparingen op uw verwarmings- of koude element die ook leiden tot minder CO2 uitstoot, wat beter voor het milieu is
•  Een betere bescherming van uw personeel, doordat de laatste warme of koude oppervlaktes geïsoleerd worden en ongevallen vermeden worden


Thermatron banner 670 30

Dynamisch en flexibel

Omdat de Thermatron isolatie soepel en gemakkelijk te installeren en te demonteren is, heeft u minder tijd nodig om de isolatie te manipuleren, wat leidt tot minder onderhoudskosten. Thermatron gebruikt een innovatieve technologie voor industriële isolatie, en laat u toe om alle soorten applicaties te isoleren, zodat u van niet demonteerbare systemen kan afstappen.

Thermatron 1 30  Thermatron 2 30
 Thermatron 3 30  Thermatron 4 30

 

Bespaar kosten terwijl u investeert in een hogere veiligheid!

Met Thermatron bespaart u vaak al binnen de 12 maanden geld door het lagere energieverbruik. De verschillende types isolatie behoren tot de laatste generatie isolatiemateriaal, en zijn aangepast aan verschillende temperatuursbereiken.

Niet alleen bespaart u kosten, maar de extra isolatie zorgt ook voor een lagere CO2 uitstoot, en creert een extra beveiliging tegen corrosie waardoor de levensduur van uw installatie verlengd wordt.

Daarnaast levert de Thermatron isolatie ook een bijdrage aan betere werkomstandigheden door een lagere omgevingstemperatuur in stookplaatsen en nauwe ruimtes te bewerkstelligen. Dit komt het personeel te goed, maar ook andere uitrusting die dicht bij de warmtebron is geplaatst.

De gebruikte materialen en het productieproces

De materialen die gebruikt worden door Thermatron worden gekozen in functie van de industrieën en toepassingen waarvoor ze gebruikt zullen worden. Op deze manier kan Thermatron een zeer effectieve isolatie garanderen, aangepast aan de verschillende werkomgevingen.

Door het gebruik van gespen en velcro is de Thermatron isolatie herbruikbaar. Door technische coatings te gebruiken is het Thermatron isolatiemateriaal ook wasbaar, wat een vereiste is in bepaalde industrieën.

Maatwerk

Naast de standaard producten kan Thermatron op aanvraag van de klant ook gepersonaliseerde producten aanleveren. Mogelijke aanpassingen zijn:

•  Type materiaal
•  Keuze uit verschillende kleuren
•  Identificatie etiketten met:
* Product referenties
* Klantgegevens
* Productie data
* Andere gegevens zoals materiaal gegevens


Groen

Heeft u een vraag voor onze specialisten, bel dan +32 (0)2-266 13 13
www.LDA.be - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Groen

Thermatron logo 15 30

Hoge Buizen 53
1980 Eppegem
België

lda

 

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)