Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

LDA, een breed gamma vloeistofventielen

Gebruiker beoordeling: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Er bestaat een vloeistofventiel voor iedere toepassing, en u vindt ze bij LDA. Het productgamma van LDA bevat vloeistofventielen van verschillende gereputeerde fabrikanten.
Er zijn vloeistofventielen voor specifieke toepassingen of omstandigheden beschikbaar, alsook innovatieve ventielen van fabrikanten die de traditionele industrie grondig zullen vernieuwen.

 mm15l  De kwaliteit van M&M ventielen wordt internationaal erkend. M&M produceert direct, indirect en pneumatisch gestuurde ventielen met de grootste zorg en een oog voor detail. Maar wist u dat door de extra opties, zoals de hittebestendige Ruby dichting, M&M ventielen blijven werken in de moeilijkste omstandigheden? Hier vindt u een test van een nieuwe vlammenwerper met een M&M ventiel met Ruby dichting, ontwikkeld met behulp van LDA.
 YouTube16Vlammenwerper met M&M   

GSR 100 300dpi  GSR specialiseert zich in vloeistofventielen voor hoge drukken en hoge temperaturen. Hun CNG (Compressed Natural Gas) ventielen zijn welbekend in Europa. Volg zeker ook het nieuws, want GSR zal spoedig hun nieuwe lijn van ventielen voor cryogene toepassingen lanceren! 

 


Mac-New10  MAC Valves staat bekend door hun pneumatische ventielen met een ongeëvenaarde kwaliteit, snelheid en levensduur. Maar MAC Valves zet nu ook de eerste stappen in de vloeistofmarkt, en hoe! Met hun innovatief gepatenteerd design van “bullet” ventielen met een dubbel diafragma biedt MAC Valves ventielen met enorm accurate, supersnelle microdosering, zoals altijd gekoppeld aan een ongeëvenaarde levensduur. 
MAC Valves diaphragm valvepdf 25   MAC Valves bullet valve YouTube16  MAC Valves microdosageYouTube16

 

 magnatrol15l Op het vlak van robuustheid kan niemand tippen aan Magnatrol ventielen. Beschikbaar in brons van een hoge kwaliteit of roestvrij staal, bieden ze een niet te evenaren betrouwbaarheid. Ieder ventiel wordt getest door Magnatrol vooraleer het de fabriek verlaat. U vindt Magnatrol ventielen in een waaier van industriële toepassingen zoals de chemie, petroleum, water en afvalwater industrie tot zelfs de metaal, textiel, papier en marine industrie. 

plastomatic15l  Indien u kunststof ventielen nodig heeft, dan zijn Plast-O-Matic en IPS (BECO & TEQCOM) uw aangewezen merken. Deze ventielen zijn perfect voor corrosieve en ultra-zuivere vloeistoffen. Plast-O-Matic biedt een volledige lijn van standaard en op maat gemaakte oplossingen in verschillende materialen (PVC, PTFE, PVDF, ...). 

tolomatic15l

Gebruik electrische actuatoren van Tolomatic om uw midsize fluid control ventielen te bedienen. Deze toepassing is courant in de process control industrie.


Tolomatic process control brochure

pdf 25

 

Fluid control valve
alcon15l Alcon heeft standaard magneetventielen, die ook gemaakt kunnen worden met elektrische spoelen en omkapselingen die een verhoogde veiligheid bieden. Alconlevert zo ook ventielen voor extra beveiligde toepassingen, waar ATEX, UL of CSA certificaten nodig zijn.

Peter Paul b150 300 Peter Paul elektromagnetisch bediende, directe werkende, zuiger-type ventielen met zachte afdichtingen zijn spatwaterdicht, hebben ingebouwde veiligheden en blijven werken bij lagere spanning en bij maximale druk. Peter Paul biedt ontelbare ventielcombinaties, van  vacuum tot 200 bar en een voltage van 1,0 volt tot 1000 volt, gelijkstroom of wisselstroom.

 

 midland15l Midland – Rotork heeft een benijdenswaardige reputatie uitgebouwd voor producten van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, en is één van de voornaamste leveranciers van 316 roestvrijstalen regelventielen. Welbekend zijn de alleenstaande regelventielen en de op maat gemaakte productie-installaties voor FPSO’s voor offshore en on-shore faciliteiten. Midland – Rotork producten hebben verschillende certificaten zoals ATEX, Ghost en andere. Een voorbeeld is het Landon Kingsway productgamma van zwaartekrachtgestuurde ventielen voor brandbeveiliging. Deze bieden een compacte, lekvrije oplossing om buizen met brandstof of andere brandbare vloeistoffen af te sluiten in geval van brand. 

EMC15 E.MC is een nieuwe toevoeging tot het LDA productgamma. Deze stevige, no-nonsense ventielen doen exact wat ze moeten doen in de meeste standaard toepassingen tegen een geweldige prijs. U vindt onze E.MC producten in onze webshop, LDAdirect. Alle producten op LDAdirect zijn op voorraad bij LDA.

 

 E.MC catalogus vloeistofventielen

pdf 25

LDAdirect 300 72 webshop

Er bestaat een vloeistofventiel voor iedere toepassing, en u vindt ze bij LDA.
LDA, solutions for life.

Groen

Heeft u vragen? Contacteer ons op +32 (0)2-669 68 00
     
www.LDA.be - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Groen

LDAdirect15
 Hoge Buizen 53
 1980 Eppegem
  België

lda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)