Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Introductie

LDA, Uw Partner met visie en ervaring

LDA NV, een onafhankelijke Belgische onderneming, verdeelt in België en Luxemburg al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige componenten voor de industriële automatisering.

In deze 50 jaar hebben wij samen met onze fabrikanten een sterk netwerk opgebouwd, wat borg staat voor continuïteit en kwaliteit. De opgedane kennis en ervaring van onze medewerkers zijn de bouwstenen voor ons succes.

LDA is gespecialiseerd in Schok- & Trilling demping, Pneumatische & Hydraulische componenten, met deze onderdelen kunnen wij ook complete oplossingen aanbieden. Door onze jaren ervaring is LDA in staat U optimale technische en energie efficiënte oplossingen aan te bieden.
LDA staat voor duurzame relaties, met u als klant, met onze fabrikanten, maar zeker ook met onze medewerkers. Het bedrijf wordt dan ook gevormd door zeer vertrouwde gezichten, gesteund door een uiterst sterk en gemotiveerd team. Wij denken in oplossingen, met producten die ontworpen zijn voor uw succes, een hoge kwaliteit, een lange levensduur en een minimaal energie verbruik.

Kortom SOLUTIONS FOR LIFE.

Onze drijfveer is om u te laten uitblinken in uw markt. Het leveringsprogramma van LDA vormt hiervoor de basis. Kwaliteit, betrouwbaarheid, JIT en innovatie zijn onze criteria. Door als partner mee te denken, zet onze opgebouwde kennis zich om in meerwaarde voor u als klant.

LDA's Total Cost of Ownership™ (TCO) en Customer Profit Reinforcement™ (CPR) software is speciaal voor de klant ontwikkeld om u de beste en meest efficiënte oplossing te kunnen aanbieden.

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)