Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

ENIDINE: Schokdempers

ENIDINE Industriële Schokdempers:


Met de nieuwste innovaties van ENIDINE in de energie absorptie technologie, staat ENIDINE wereldwijd op de eerste rij op het vlak van schok- en trillingisolatie.

Lees meer over de inhoud van de vacature hier.

LDA, Uw Partner met visie en ervaring

LDA NV, een onafhankelijke Belgische onderneming, verdeelt in België en Luxemburg al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige componenten voor de industriële automatisering. In deze 50 jaar hebben wij samen met onze fabrikanten een sterk netwerk opgebouwd, wat borg staat voor continuïteit en kwaliteit. De opgedane kennis en ervaring van onze medewerkers zijn de bouwstenen voor ons succes.

LDA is gespecialiseerd in Schok- & Trilling demping, Pneumatische & Hydraulische componenten, met deze onderdelen kunnen wij ook complete oplossingen aanbieden. Door onze jaren ervaring is LDA in staat U optimale technische en energie efficiënte oplossingen aan te bieden.

LDA staat voor duurzame relaties, met u als klant, met onze fabrikanten, maar zeker ook met onze medewerkers. Het bedrijf wordt dan ook gevormd door zeer vertrouwde gezichten, gesteund door een uiterst sterk en gemotiveerd team. Wij denken in oplossingen, met producten die ontworpen zijn voor uw succes, een hoge kwaliteit, een lange levensduur en een minimaal energie verbruik.

SOLUTIONS FOR LIFE.

Missie
Onze missie is de industriële klanten te bevoorraden met een breed gamma van Technisch innovatieve kwaliteitsproducten.
Deze producten en onze service zullen een belangrijke levensduurverbetering, productiecontinuïteit en financiële meerwaarde creëren voor onze klanten.
Visie
Het uitgebalanceerd productenprogramma van LDA vormt de basis van onze missie.
De permanente vorming van onze medewerkers, onze ervaring en applicatiekennis vertaalt zich automatisch in een voordeel voor onze klanten.
Innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten zijn onze criteria om met onze leveranciers als partner voortdurend de beste oplossingen aan te bieden.
Waarden

Bij LDA, zijn wij overtuigd dat wij correct moeten handelen, wij streven transparantie en eerlijke concurrentie na in al onze zakelijke overeenkomsten. Geworteld in onze waarden van respect, verantwoordelijkheid en integriteit, verwachten wij dat onze mensen eerlijk en verantwoord het beleid, de processen en de systemen toepassen.

Deze waarden overstijgen onze dagelijkse activiteiten en herinneren ons aan wat werkelijk belangrijk is. Deze waarden worden omarmd door ons personeel en zijn geïntegreerd in de management doelstellingen, business plannen en personeelsevaluaties.

Contact info
LDA Belgium
Hoge Buizen 53,
1980 EPPEGEM

Tel +32 (0)2-266.13.13
Fax +32 (0)2-262.47.14
LDA@LDA.be

GEREGISTREERDE NAMEN:

Nederlands: De Toegepaste Dynamica NV
Français: La Dynamique Appliquée SA
OPENINGSUREN:
Maandag tot donderdag: 8u30 tot 17u30
Vrijdag: 8u30 tot 16u00

FINANCIELE INFORMATIE:
BTW: BE0405.895.609
IBAN: KBC / BE51 7340 2410 9862
BIC: KBC / KREDBEBB

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)