Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Enidine Schokdempers – een compleet gamma voor al uw noden

Gebruiker beoordeling: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

De Enidine kwaliteit, bewezen door ervaring, exclusief verdeeld door LDA

Enidine is een merk met een lange geschiedenis en heeft door de jaren heen bewezen dat aan kwaliteit het grootste belang wordt gehecht binnen het bedrijf. Sinds 2007 maakt Enidine deel uit van het ITT productgamma. ITT, een bekende en sterke Amerikaanse groep, heeft zijn middelen aangewend om het niveau van kwaliteit en innovatie verder te verhogen binnen het Enidine merk. Het resultaat liet niet op zich wachten. Enidine is een belangrijke toeleverancier voor kritische markten zoals luchtvaart, defensie en industriële markten. Enidine schokdempers worden gebruikt op vliegtuigen, offshore platformen, windmolens en een resem andere uitdagende toepassingen.

Van “micro bore” tot “heavy duty” schokdempers, Enidine heeft ze allemaal.

ECO Series GRP


Enidine
heeft schokdempers voor alle soorten toepassingen. Het productgamma omvat micro bore, small bore, mid bore, large bore en heavy duty schokdempers. Daarenboven maken speciale “industry” schokdempers, rubberen buffers en wire ropes voor trillingsisolatie ook deel uit van het Enidine productgamma bij LDA.


Een groot deel van het productgamma is beschikbaar in vaste en instelbare versies.

Meer informatie betreffende het Enidine productgamma:

Micro bore schokdempers  Small bore schokdempers  Mid bore schokdempers 
Large bore schokdempers Heavy duty schokdempers  Speciale schokdempers
Rubberen buffers Wire ropes Enidine algemene informatie

 

LargeBore Small Bore Heavy duty

De ECO revolutie    

De introductie van de eerste milieuvriendelijke Enidine ECO schokdempers betekenen een revolutie in de markt van industriële schokdempers.

Door gebruik te maken van milieu vriendelijke materialen en vloeistoffen is de ECO serie uniek in de markt. Het grote selectiegamma maakt dat de ECO serie kan ingezet worden in een brede waaier van industriële toepassingen. Of het nu gaat over een lage snelheid / hoge aandrijfkracht of een hoge snelheid / lage aandrijfkracht, de nieuwe ECO serie zal steeds aan uw verwachtingen voldoen.

LDA, solutions for life

LDA specialiseert zich al meer dan 50 jaar in industriële automatisatie en biedt een breed productgamma aan hun klanten aan. LDA wordt erkend als de specialist inautomatisatie oplossingen in pneumatica, schokdemping, vibratie isolatie en gasveren in België en Luxemburg. Met de jaren hebben we een aanzienlijke technische expertise opgebouwd en onze Sales Engineers ondersteunen onze klanten om een oplossing te komen die tegemoet komt aan hun noden. Bezoek onze technische catalogus voor meer informatie betreffende onze producten.

Groen

Wilt u geïnformeerd worden door onze specialisten, bel dan +32 (0)2-266 13 13
www.LDA.be - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Groen
 EnidineHoge Buizen 53
1980 Eppegem
Belgique

lda

Tags:

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)