Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

LDA, uw partner

Gebruiker beoordeling: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

LDA biedt hun klanten een onovertroffen ondersteuning aan.


Moet de grootte en sterkte van uw gasveer nog bepaald worden? Zelfs al heeft u maar één gasveer nodig? LDA doet dit voor u... gratis.

U bent niet zeker welke onderdelen het beste werken in uw vloeistof, pneumatische, vacuüm, schokdemping of trillingsisolatie toepassing (een resem andere toepassingen)? LDA staat u bij, telefonisch of ter plaatse, wanneer u ons ook nodig heeft.

U heeft een toepassing die u wilt automatiseren, maar u weet niet waar te starten? Contacteer LDA, en onze experts helpen u graag met het definiëren van de parameters, het voorstellen van oplossingen, en het optimaliseren van wat u al heeft.

 
 

LDA zorgt ook voor assemblage van specifieke projecten en op maat gemaakte oplossingen, bijvoorbeeld pneumatische stuurkasten. Er is geen minimum bestelhoeveelheid voor deze projecten.

LDA is trots op de aanwezige technische kennis in het bedrijf. Onze Sales Engineers hebben jarenlange ervaring en worden bijgestaan door product specialisten die bij de top in hun gebied behoren. U moet ons niet geloven op ons woord, ervaar het zelf door een vergadering op te zetten met onze mensen!

 
 

En het beste van al? Al het bovenstaande doen we volledig gratis.

Het maakt niet uit of uw toepassing klein of groot is. Het maakt niet uit of u maar één product nodig heeft, of duizenden. LDA verbindt zich ertoe om hun klanten te helpen, gratis.

Er is geen aankoopverplichting bij LDA nadat we u hebben bijgestaan. Sterker nog, als we u niet kunnen helpen met onze producten, zullen we proberen u een idee te geven hoe het op te lossen met producten die we niet verkopen.

 
   

Al het bovenstaande aanbieden zonder een aankoopverplichting lijkt op het eerste zicht gevaarlijk. Maar dat is het niet, want bij LDA zijn er we er van overtuigd dat een tevreden klant, een klant voor het leven is.

 

Maar het stopt hier niet.

LDA kan u ook een CPR (Customer Profit Reinforcement) rapport leveren. Dit rapport toont u de kostenbesparingen die onze producten met zich meebrengen. Dit geeft onze klanten een uniek zicht op de impact dat LDA kan maken, en laat hun toe om een transparante en onderbouwde beslissing te nemen met betrekking tot hun investeringen.

LDA houdt ook een grote voorraad van standaard goederen aan, en zelfs een heel aantal speciale producten. Dringende orders kunnen hierdoor onmiddellijk uitgeleverd worden. Voor kleine en frequente bestellingen van specials die normaal niet op stock worden gehouden, bieden we een “minimum stock” contract aan. Vraag ons sales team voor meer informatie!

Als we het hebben over grote hoeveelheden van hetzelfde product, kunnen prijsbesprekingen opgenomen worden in een “call off” contract. Hiermee verbindt LDA zich ertoe de producten op voorraad te houden, en de klant kan deze goederen dan naar eigen goeddunken afroepen tijdens een vooraf afgesproken periode.


                  Er bestaat een oplossing voor iedere toepassing, en u vindt ze bij LDA.  LDA, solutions for life.

cpr-logo


Heeft u vragen? Contacteer ons op +32 (0)2-669 68 00
www.LDA.be - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


 

 
Hoge Buizen 53  
1980 Eppegem  
België  

lda

 

 

 

 

 

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)