Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

IO-Link-sensoren

Gebruiker beoordeling: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

DRIE SENSORTYPEN EN EEN DENOMINATOR: IO-LINK, EEN SERIEEL COMMUNICATIEPROTOCOL VOOR DE SMART INDUSTRIE

Euroswitch presenteert de nieuwe reeks Industry 4.0 producten: 
ESL niveausensor - EST temperatuursensor - 987 verschildruktransmitter

Drie soorten IO-Link-sensoren voor slimme industriële productie - de 987 drukverschiltransmitter, de ESL niveausensor en de EST temperatuursensor, allemaal ontworpen in de R&D-afdelingen van Euroswitch voor Industrie 4.0. Het in Noord Italië gevestigde bedrijf richt zich al lange tijd op geavanceerde programmeertalen om aan nieuwe marktbehoeften te voldoen en klanten een nog uitgebreidere service te bieden.

De gemene deler van deze nieuwe producten is de integratie van het IO-Link-protocol voor point-to-point communicatie tussen het IO-compatibele systeem en een veldapparaat. Aangezien het een open standaard is, voorziet het in een gegevensuitwisseling in twee richtingen tussen de sensoren en de ondersteunende apparaten. Elke IO-Link sensor heeft een IODD-bestand (IO Device Description) met informatie over het apparaat en de IO-Link functies.

Het IO-Link systeem biedt vele voordelen, zoals het gebruik van een standaard niet-afgeschermde 3-draads kabel, geavanceerde diagnostiek en gegevensbeschikbaarheid, configuratie en bewaking op afstand, en vereenvoudigde apparaatvervanging. Al deze voordelen zorgen voor een beter machinebeheer en een hogere procesefficiëntie, waardoor de totale kosten dalen.

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)