Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Cement industrie - MAC Valves oplossingen

Gebruiker beoordeling: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

LDA biedt upgrades voor verschillende toepassingen in de cement industrie:

MAC Valves pneumatische ventielen zijn enorm geschikt voor toepassingen in vuile omstandigheden en toepassingen met grote temperatuursverschillen.

Het specifieke design van de MAC Valves pneumatische ventielen zorgt er voor dat zij resistent zijn tegen alle vormen van vervuiling (stof, vloeistoffen …). MAC Valves ventielen hebben typisch een groter debiet in een kleiner lichaam dan de concurrentie, gecombineerd met snelle reactietijden van de ventielen. Dit resulteerd in extreem krachtige ventielen met een grote betrouwbaarheid en een lange levensduur, zelfs in de moeilijkste omstandigheden.

vidéo youtube 


MAC Valves ventielen worden vaak gebruikt in de cement- en zand industrie. De ventielen betekenen een sterke verbetering voor de volgende toepassingen:

    • Roterende verpakkingsmachines, gebruikt om cement in zakken te verpakken.

    • Ventielen & PHD cilinders voor de dosering bij het vullen van vrachtwagens vanuit silo’s – pneumatische ventielen, gekoppeld met cilinders op de silo’s om de vrachtwagens te vullen.

    • Zak voorbereidingssysteem, waarbij de zakken van een rol worden genomen en op de verpakkingsmachine worden gezet.

    • Lucht kannonen om sediment op de wanden van de silo’s te verminderen.

    • Stof collectoren, hoge kwaliteits “pulse” ventielen, beschikbaar als een drop in oplossing.MAC valves installeren op de bovenstaande toepassingen resulteert in een langere levensduur met een hogere betrouwbaarheid. Daarenboven is een groot deel van het MAC Valves productgamma herstelbaar zodat hun levensduur kan uitgebreid worden. Dit leidt tot minder onderhoudswerkzaamheden en minder defecten in uw installatie.

MAC Valves is onverslaanbaar wanneer het aankomt op betrouwbaarheid en levensduur in toepassingen waar vuil en temperatuursverschillen standaard zijn. Bel ons nu om meer informatie betreffende MAC Valves te verkrijgen. LDA is de exclusieve verdeler in België en Luxemburg voor het volledige MAC Valves productgamma.

LDA, solutions for life

LDA specialiseert zich al meer dan 50 jaar in industriële automatisatie en biedt een breed productgamma aan hun klanten aan. LDA wordt erkend als de specialist inautomatisatie oplossingen in pneumatica, schokdemping, vibratie isolatie en gasveren in België en Luxemburg. Met de jaren hebben we een aanzienlijke technische expertise opgebouwd en onze Sales Engineers ondersteunen onze klanten om een oplossing te komen die tegemoet komt aan hun noden. Bezoek onze technische catalogus voor meer informatie betreffende onze producten.

Groen

Heeft u vragen? Contacteer ons op +32 (0)2-266 13 13
www.LDA.be - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Groen
Catalog EN

Hoge Buizen 53
1980 Eppegem
België

lda

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)