Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Stages en jobstudenten

LDA nv, gespecialiseerd in industriële componenten en volledige oplossingen voor de Belgische industrie, zoekt verschillende stage profielen en jobstudenten.

Ontdek bij LDA welke functies je na je studies wil doen!


Werk je graag met je handen en ben je technisch aangelegd? Vervul dan je stage bij LDA of kom bij ons werken als jobstudent! We hebben plaatsen in ons magazijn, bij onze assemblage en eventueel kan je zelfs mee op installatie bij onze klanten!

Technisch aangelegd, maar geen schrik van een hoop theoretische berekeningen? Dan is een stage in ons Product Specialist team aan de orde! Leer hier hoe je volledige oplossingen uitwerkt, van initiëel ontwerp naar 3D tekeningen en uiteindelijke bouw van de machine!

Techniek interesseert je wel, maar het liefst van al ben je met mensen bezig? Dan kan je stage lopen in ons commercieel team! Leer hoe je klanten kan helpen met het vinden van de beste oplossing voor hun toepassingen.

Liever bezig met administratie, kom dan zeker stage lopen in ons financiëel, marketing of aankoop departement! Heb je al een deel van je opleiding in marketing achter de rug? Dan kom je ook in aanmerking om als jobstudent aan onze catalogus en website te werken!

Interesse?

Zend een email met een woordje uitleg betreffende je studies en een eventueel stagedocument naar P.Deconinck@LDA.be, ter attentie van Pieter De Coninck.

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)