Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Research & Development – Prototyping

Gebruiker beoordeling: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

LDA staat erom bekend samen te werken met zijn klanten om innovatieve oplossingen voor hun toepassingen te ontwikkelen. Als zodanig is LDA ook een uitstekende partner voor R & D-afdelingen of prototypingbedrijven. We bieden niet alleen innovatieve producten, ontwikkeld met de nieuwste technologieën in het achterhoofd, maar LDA is ook in staat om hun bestaande producten op verzoek van de klant aan te passen, of zelfs samen met de fabrikant specifieke nieuwe producten te ontwikkelen, zelfs voor zeer kleine hoeveelheden.

LDA werkt alleen samen met fabrikanten die voortdurend innoveren, geavanceerde producten ontwikkelen en bereid zijn om samen met de klant na te denken over nieuwe oplossingen. De rol van LDA hierin is veel meer dan een normaal distributiebedrijf. Onze interne technische kennis en oplossingsgerichtheid maken ons tot een echte partner voor zowel de klant als de fabrikant, die op LDA kunnen vertrouwen om de doelstellingen van de klant te vertalen in technische specificaties voor product aanpassingen bij de fabrikant.


Hieronder volgt een aantal voorbeelden van het LDA aanbod dat zeer gunstig kan zijn voor R&D-afdelingen en prototypingbedrijven:

Bullet Valve: kleine, veelzijdige pneumatische en vloeistofkleppen die bekendstaan ​​om hun snelheid en nauwkeurigheid. Geschikt voor sorteren, micro-doseren en een verscheidenheid aan andere toepassingen. Deze ventielen zijn zelden standaard en worden meestal aangepast aan de toepassing of de noden van de klant. En dit doen wij zelfs voor 1 ventiel.

Videos : Bullet valve & microdosing


 

Tolomatic elektrische cilinders: stang of stangloos, hoge snelheid of kracht tot 140 kN, wij kunnen ze leveren. Gebruik je je eigen motoren? Ons 'Your Motor Here!' concept laat u toe uw motor te gebruiken op onze actuator. Heeft u nog krachtigere motoren nodig? LDA is zojuist een partnerschap aangegaan met een Europees bedrijf dat deze ontwikkelt!

Voor meer informatie klik op de link

SMAC Moving Coil Actuators: je gelooft het pas als je het hebt gezien! De nauwkeurigheid en snelheden die deze actuatoren kunnen bereiken, zijn gewoon niet van deze wereld. Vraag ons voor meer informatie en we sturen u graag onze productspecialist!

Video : Smac

Voor meer informatie klik op de link

Molex compleet gamma industriële connectoren en communicatie oplossingen. We kunnen u helpen bij het configureren van de juiste bekabelings- en verbindingsnetwerkinstallatie of deze als een complete oplossing aanbieden. Gebruikt u een specifiek netwerk protocol? Geen probleem, wij ondersteunen alle gangbare netwerk oplossingen!

Voor meer informatie klik op de link

Het bovenstaande is slechts fractie uit ons aanbod. Maar we doen iets meer bij LDA. Misschien heeft u een probleem, vraag of wens die we niet kunnen vervullen met ons huidige assortiment. Bij LDA engageren we ons om dankzij ons uitgebreid bestand van innovatieve fabrikanten verder te kijken naar een oplossing. Het kan soms even duren, maar we zorgen voor de oplossing die u nodig hebt.

Daar stopt het echter niet. Als verdeler kunnen we uiteraard ook uw complete logistiek verzorgen, inclusief voorraad houden. Ook doen we aan pre-assemblage van producten, bieden wij complete oplossing aan, maken kwaliteitstesten, leveren wij aangepaste verpakking, enzovoort. Voor sommige producten kunnen we zelfs de installatie verzorgen.

Als u aan nieuwe of innovatieve machines werkt gaat het er om dat u een technologische voorsprong wil maken t.o.v. de concurrentie, ... kom dan met LDA praten. U brengt het idee; wij werken met u samen om de beste oplossingen te zoeken die u nodig hebt om het gewenste eindproduct te bekomen.

LDA, oplossingen voor het leven.


LDA, solutions for life

LDA specialiseert zich al meer dan 50 jaar in industriële automatisatie. LDA biedt een breed productgamma in elektromechanische automatisering, schokdemping, vibratiedemping en connectiviteit aan in België en Luxemburg. LDA is gespecialiseerd in niche markten, onze  aanzienlijke technische expertise waarborgt onze klanten de meest performante oplossing . Raadpleeg onze technische catalogus.

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)