Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Facility management

Gebruiker beoordeling: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Indien u in facility management tewerkgesteld bent, dan is deze industry Snapshot waarschijnlijk interessant voor u. LDA heeft in de voorbije jaren verschillende nieuwe producten toepasbaar in facility management aan zijn productengamma toegevoegd. Binnen dat productgamma hebben we nu ook de merken PBC, Thermatron, EMC toegevoegd. Deze producten zijn meestal beschikbaar uit voorraad.


Hieronder vindt u een lijst van producten die onontbeerlijk zijn in het midden van facility management

Facility management

PRONAL

OPAP anti-vervuiling stoppers zijn permanent geïnstalleerde opblaasbare stoppen die handmatig of vanop afstand bediend kunnen worden. Typisch vindt men deze terug in waterbekkens en rioleringen. Voorgemonteerd staan zij paraat voor een snelle tussenkomst, indien een noodgeval zich voordoet in een industriële of civiele omgeving.

ORJ verwijderbare stoppers dienen om leidingen tijdelijk af te pluggen voor onderhoud, om bepaalde vloeistoffen tegen te houden (bijvoorbeeld tijdens het reinigingsproces) of om druktesten van leidingen uit te voeren. Wij bieden eveneens sets aan, geleverd in een sterke koffer. Deze sets bevatten verwijderbare stoppers met verschillende diameters, zowel voor het afdichten van rechte als gebogen leidingen. Deze sets zijn vooral geschikt voor onderhoudspersoneel van gebouwen.

THERMATRON

Thermatron insulation is een isolatiemantel voor ventielen, leidingen en andere moeilijk te isoleren componenten. Deze uiterst makkelijk te monteren en demonteren isolatiemantel voorzien van klittenband zorgt voor minder warmte of koude verlies (besparing!) .Thermatron is uitermate geschikt voor moeilijk te isoleren producten. Thermaton is steeds maatwerk van onberispelijke kwaliteit.

Wanneer het op brandveiligheid aankomt, hebben we bij LDA Landon Kingsway “free fall fire valves” in het gamma alsook Fenwal “Detect a fire” sensoren.

EMC

EMC afsluiters zijn geschikt voor afvalwatersystemen in grote gebouwen. Neem een kijkje in onze EMC afsluiters catalogus voor meer informatie.

LDA heeft een aanzienlijke stock van T Race rails en PBC smeerloze lineaire geleidingssystemen toepasbaar voor het verplaatsen van zware onderdelen zoals ladders of display panelen in showrooms.

Enidine vindt u schokdempers in logistieke toepassingen terug. Er zijn bijvoorbeeld rubberen stoppen en schokdempers voor rolbruggen en kranen. Beveiliging van vrachtwagen kaden en poorten. Enidine is wat u nodig hebt voor het gecontroleerd afremmen van energie!

LDA gasveren zijn uit voorraad leverbaar en bruikbaar voor allerhande soorten luiken en deuren. LDA berekent voor u welke gasveer nodig is voor uw toepassing en levert u ook de plaatsingstekeningen aan.

Euroswitch is gespecialiseerd in druk-, vacuüm-, temperatuur- en niveauschakelaars. Euroswitch niveauschakelaars worden onder andere gebruikt in reservoirs met allerhande soorten vloeistoffen.

In HVAC installaties komt u onze druk- temperatuur- en niveauschakelaars veelvuldig tegen.

Firestone luchtbalgen isoleren trillingen van machines. Indien uw gebouw structureel hinder ondervindt van de trillingen (HVAC) die door uw machines worden veroorzaakt, is Firestone het antwoord. Ook Enidine wire ropes zijn geschikt als weersonafhankelijke  trillingdemper!


LDA, solutions for life

LDA specialiseert zich al meer dan 55 jaar in industriële automatisatie. LDA biedt een breed productgamma in pneumatiek, elektromechanische aandrijfsystemen, schokdemping, trilling demping, industriële connectiviteit en netwerken aan in België en Luxemburg. LDA is gespecialiseerd in niche markten, onze aanzienlijke technische expertise waarborgt onze klanten de meest performante oplossing. Raadpleeg onze technische catalogus.

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)