Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Medica 2017: Mac Valves zal er zijn!

Gebruiker beoordeling: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit jaar zal MEDICA  plaatsvinden in Dusseldorf van 13 tot 16 november 2017. MEDICA is de grootste medische beurs ter wereld en dus een niet te missen ontmoetingsplaats voor de professionele medische industrie. MAC Valves,  onze partner zal ook aanwezig zijn met de nieuwste innovaties in het precisie doseren.

Graag nodigt MAC VALVES u uit voor een bezoek op hun stand (HALL 3 / K74) voor een gedetailleerde presentatie van MAC’s oplossingen voor de medische industrie.

Medica2017


LDA, solutions for life

LDA specialiseert zich al meer dan 50 jaar in industriële automatisatie en biedt een breed productgamma aan hun klanten aan. LDA wordt erkend als de specialist in automatisatie oplossingen in pneumatica, schokdemping, vibratie isolatie en gasveren in België en Luxemburg. Met de jaren hebben we een aanzienlijke technische expertise opgebouwd en onze Sales Engineers ondersteunen onze klanten om een oplossing te komen die tegemoet komt aan hun noden. Bezoek onze technische catalogus voor meer informatie betreffende onze producten.

Groen

Heeft u vragen? Contacteer ons op +32 (0)2-266 13 13
www.LDA.be - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Groen
mac15

Hoge Buizen 53
1980 Eppegem
België

lda

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)