Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Avantechno – Mobiele boor- en lasinstallaties voor de herstelling van zwaar rollend materieel

Gebruiker beoordeling: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een nieuw productgamma voor de herstelling van zwaar rollend materieel: Avantechno biedt een mobiele oplossing aan voor de herstelling van uitgesleten cilindrische boringen op zwaar rollend materieel.

De technologie:

Het Avantechno gamma bestaat uit mobiele, semi-automatische machines voor het ter plaatse herstellen van grote uitgesleten cilindrische boringen, bijvoorbeeld op graafmachines, havenkranen en andere toepassingen met grote scharnieren. De Avantechno machine draait bijvoorbeeld een ovaal uitgesleten gat weer cilindrisch, last de cilinder op tot een kleinere diameter en draait daarna de cilinder uit tot de gewenste diameter en oppervlakteruwheid. De kleine afmetingen en het lage gewicht van de Avantechno machines maken hen uitermate geschikt voor het snel herstellen van zwaar materieel op de werf of in de werkplaats zodat een dure verplaatsing naar de stelplaats kan vermeden worden.

Product informatie (EN)
YouTube16

 

Toepassingen:

Het Avantechno gamma is perfect geschikt voor de reparatie van graafmachines, havenkranen, en alle types machines met grote scharnieren.

Partnership met Liebherr Rusland:

Avantechno machines werden ontwikkeld en gepatenteerd in Rusland en worden vervaardigd in Bulgarije. In Rusland heeft Avantechno een partnership met Liebherr, waardoor in de onderhoudsinstructies verwezen wordt naar de Avantechno machines.

AvantechnoApplication1-300

 AvantechnoApplication3-670

 

Groen

Wilt u geïnformeerd worden door onze specialisten, bel dan +32 (0)2-266 13 13
www.LDA.be - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Groen
AvantechnoLogo200

         Hoge Buizen 53
          1980 Eppegem
         België

lda

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)