Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Car tuning: MAC Valves – Bewezen boost control solenoid valves

Gebruiker beoordeling: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

LDA stelt voor: De MAC Valves turbo boosters, 3 weg ventielen van hoge kwaliteit, perfect geschikt voor boost control en compatibel met de meeste systemen.

Ventielen van de hoogste kwaliteit

De MAC Valves boost control ventielen verhogen het boost niveau in zowel een single-port en dual-port wastegate systeem, en verbeteren de spool- en responstijden doordat de wastegate 100% dicht kan blijven tot de volledige boost is bereikt. Door de korte slag, een gebalanceerde klep en een sterke veer, hebben deze ventielen hoge schakelkrachten, snelle en consistente responstijden en een lange levensduur. De MAC Valves turbo boosters horen absoluut thuis in uw tuning assortiment!

Product informatie

LDA artikelcode MC0308 

       •  12V DC
       •  6W
       •  Maximum druk 120 PSI – 8 BAR
       •  1/8" BSP

 LDA artikelcode MC0309 

       •  12V DC
       •  5,4W
       •  Maximum druk 120 PSI – 8 BAR
       •  1/8" BSP 

Ook beschikbaar in 1/8" NPT – LDA artikelcode MC0269

Biedt uw klanten het beste aan:

biedt hen MAC Valves aan

Deze populaire ventielen worden vaak gebruikt door racing teams en de Amerikaanse tuningwereld en zijn nu ook beschikbaar op de Belgische markt! Aarzel niet om LDA te contacteren voor meer informatie en een offerte betreffende de MAC Valves turbo boosters.

LDA: Uw partner

LDA kan u ook bijstaan met andere specifieke oplossingen voor de automobielsector, zoals gespecialiseerde LDA gasveren, een volledig productgamma van luchtdrogers en GSR componenten voor spuitkabines, E.MC luchtdrukpistolen, Molex balancers en positioneersystemen, en zo veel meer. Een team van experten helpt u met al uw vragen, zowel telefonisch als ter plaatse.

MC0269 300 V2 

 

 

MC banner 56 1

Groen

Wilt u geïnformeerd worden door onze specialisten, bel dan +32 (0)2-266 13 13
www.LDA.be - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Groen mv10

Hoge Buizen 53
1980 Eppegem
België

lda

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)