Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Food trucks: LDA gasveren en Firestone luchtbalgen

Gebruiker beoordeling: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het food truck concept – origineel een Amerikaans concept – is ondertussen wel bekend in Europa. LDA levert gasveren die gebruikt kunnen worden als ondersteuning voor de verschillende panelen die geopend kunnen worden. Niet alleen zijn gasveren gemakkelijk in gebruik en om te installeren, maar ze gelden vaak als de beste oplossing om deuren, ramen en andere soorten panelen te openen en te sluiten. Een bepaald type gasveer nodig? Geen probleem, want LDA kan u gasveren leveren gebaseerd op technische tekeningen, het tonen van de te vervangen gasveer, of een simpele foto van de sticker op de gasveer.

In foods trucks vindt men vaak toestellen zoals een professionele koffiemachine, een oven en tafels om eten op te bereiden. Om deze toestellen te beschermen tegen schokken tijdens het rijden, kunnen deze uitgerust worden met Firestone luchtbalgen. Firestone ontwikkelde de luchtbalg in de late 1930's als een efficiëntere balg (trillingsdemper) voor het gebruik van veringen in wagens. Deze oplossingen werden later uitgebreid naar de industriële markt.

Luchtbalgen zijn uitermate geschikt voor trillingsdemping. Ze hebben geen onderhoud of smering nodig en hebben een lange levensduur.

Firestone Industrial Products Company (FSIP) specialiseert zich in het maken van luchtbalgen. Al meer dan 70 jaar houdt Firestone zich bezig met het onderzoek en de ontwikkeling van technologisch geavanceerde luchtbalgen. Het doel van Firestone Industrial Products is om oplossingen te bieden voor de wereldwijde groei van luchtvering. Om onze band met onze klanten uit te verstevigen bieden wij wereldwijd het grootste gamma aan luchtbalgen.

 

72dpi  firestone 

De voordelen:

  • Geschikt voor het dempen van verschillende trillingsfrequenties, door middel van het aanpassen van de druk in de balg
  • Stil, zeker in vergelijking met metalen veren
  • Heeft geen smering of onderhoud nodig, behalve het occasioneel nakijken van de druk in de balg.
  • Een heel lange levensduur

 Een gasveer voor uw food trucks

We heeben verschillende soorten gasveren :

Gasveren die trekken als duwen / Roestvrij stalen gasveren / Gasveren voor zware lasten.

Elk van deze gasveren is makkelijk te integreren in elke food truck en worden eveneens gebruikt in diverse horeca toebehoren        

Er zijn gasveren beschikbaar die in elke positie kunnen stoppen, kunnen vastklikken in voorafbepaalde posities. Klein of groot, met slaglengtes die variëren van 20 mm tot meer dan 1 meter, bij stangdiameters van 3 mm tot 30 mm en krachten van 10N tot 10.000N. De meeste gasveren zijn beschikbaar uit voorraad, alsook de verschillende eindstukken.

Beschikbare gasveren :

Gasdrukveren   Gastrekveren  Roestvrij stalen gasveren   Stoplift gasveren 
STEP-STOP gasveren Lift & Lock gasveren Blocklift gasveren Gasveren voorzware lasten


LDA, solutions for life   

LDA specialiseert zich al meer dan 50 jaar in industriële automatisatie en biedt een breed productgamma aan hun klanten aan. LDA wordt erkend als de specialist in automatisatie oplossingen in pneumatica, schokdemping, vibratie isolatie en gasveren in België en Luxemburg. Met de jaren hebben we een aanzienlijke technische expertise opgebouwd en onze Sales Engineers ondersteunen onze klanten om een oplossing te komen die tegemoet komt aan hun noden. Bezoek onze technische catalogus voor meer informatie betreffende onze producten.


Groen

Wilt u geïnformeerd worden door onze specialisten, bel dan +32 (0)2-266 13 13
www.LDA.be - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Groen
gs15I

Hoge Buizen 53
1980 Eppegem
België

lda

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)