Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Gasveren, hydraulische cilinders, kabels en connectoren voor aanhangwagens

Gebruiker beoordeling: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zowel voor de productie, assemblage of herstellingen aan aanhangwagens heeft LDA een breed gamma aan producten beschikbaar. Dit geldt voor standaard aanhangwagens tot gespecialiseerde trailers.

Ons productgamma voor aanhangwagens omvat:

Gasveren

Gasveren worden gebruikt in verschillende toepassingen waar begeleiding en ondersteuning nodig is om panelen op een comfortabele manier te openen en te sluiten. Gasveren maken het ook mogelijk om panelen maar gedeeltelijk te openen of te sluiten. Gasveren vindt u onder meer terug in:

•  Caravans
•  Paardentrailers
•  Mobiele kantines / tapkramen
•  Mobiele voedselkramen

Trailer 2 37 30 

 Trailer 1 30 30Trailer 3 30 30

 

Niet alleen zijn gasveren gemakkelijk in gebruik en om te installeren, maar ze gelden vaak als de beste oplossing om deuren, ramen en andere soorten panelen te openen en te sluiten. Een bepaald type gasveer nodig? Geen probleem, want LDA kan u gasveren leveren gebaseerd op technische tekeningen, het tonen van de te vervangen gasveer, of een simpele foto van de sticker op de gasveer.
U vindt LDA gasveren in verschillende industrieën, bijvoorbeeld in industriële machines, de automobiel sector, meubels, transport en kantoorbenodigdheden, ...

Hydraulische cilinders

Onze hydraulische cilinders zijn perfect geschikt voor het gebruik in kippende aanhangwagens. Vraag ons gerust voor meer informatie betreffende ons breed gamma aan hydraulische, electrische of pneumatische cilinders, en andere gespecializeerde producten.

Molex kabels & connectoren

Met het Molex productgamma van industriële connectoren en kabels, heeft LDA één van de grootste gamma's van hoge kwaliteit in stock. Molex heeft complete wasbare oplossingen voor bijna al uw toepassingen.

LDA – Solutions for life.

LDA is al meer dan 50 jaar een specialist in industriële automatisatie, en biedt een breed productgamma aan. LDA wordt erkend als één van de grootste leveranciers van gasveren in België en Luxemburg. Door de jaren heen hebben we een grote expertize opgebouwd en onze Sales Engineers ondersteunen onze klanten om tot oplossingen te komen die aan de noden van de klanten beantwoorden.
Indien u een vraag heeft of extra informatie wenst, kan u onze Sales Engineers contacteren op het nummer: +32(0)2-266 13 13 of via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Onze kantoren zijn open vanaf 8u30 tot 17u30 van maandag tot donderdag, en van 8u30 tot 16u00 op vrijdag.

LDAdirect webshop.

Het is nooit gemakkelijker geweest om te bestellen bij LDA. Met onze nieuwe webshop, LDAdirect, zijn onze standaard producten altijd beschikbaar. Volg ons op Twitter om up to date to blijven betreffend ons online productgamma. Kan u in onze webshop niet vinden wat u nodig heeft of heeft u techische vragen? Contacteer ons, en we zullen verheugd zijn om u bij te staan.

 Twitter banner V2 50 30

Groen

Heeft u een vraag voor onze specialisten? Bel +32 (0)2-266 13 13
www.LDA.be - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Groen
gs15I

Hoge Buizen 53
1980 Eppegem
België

lda

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)