Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Loodgieters - ORJ stoppers

Gebruiker beoordeling: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Loodgieters hebben vaak een uitdagende job. Werken aan leidingen dragen altijd het risico met zich mee dat er vloeistoffen in deze leidingen stromen op het moment van de werken.
In het beste geval krijgt de loodgieter een nat pak, terwijl in het ergste geval er kans bestaat op blessures door hete vloeistoffen of chemische stoffen.
Dit risico stijgt sterk in geval gewerkt wordt aan leidingen die niet via een klep of ventiel kunnen afgesloten worden.
 
orj 2 

Voor grotere, industriele leidingen kan LDA verschillende opties aanbieden, deze vindt u terug in onze nieuwsflash betreffende de 3D plugs, Vari-plugs en Uni-plugs. Ook niet verwijderbare opblaasbare stoppers zijn beschikbaar, deze worden vaak gebruikt als laatste blokkeringsmiddel in geval van een (chemisch) lek op industriële sites.

Maar voor smallere leidingen en niet-chemische vloeistoffen waren de opties vaak duur of werkten deze niet optimaal. Dit verandert nu dankzij het ORJ productgamma van Pronal, op stock bij LDA.

ORJ stoppers zijn beschikbaar in verschillende groottes en kunnen gemakkelijk meegedragen worden. Niet alleen zijn ze gemakkelijk om op te blazen en af te laten en blokkeren ze de leidingen optimaal, maar ze zijn ook beschikbaar voor een betaalbare prijs.

Het risico op een nat pak beu bij het werken aan leidingen? Contacteer dan LDA en bestel uw ORJ stopper!


Productgamma, onmiddellijk leverbaar:

 •Diameter: min 20mm, max 30mm

Diameter: min 35mm, max 40mm

Diameter: min 50mm, max 75mm

Diameter: min 70mm, max 100mm

Diameter: min 100mm, max 200mm

Diameter: min 195mm, max 310mm

Diameter: min 295mm, max 510mm (levertermijn 1-2 weken)

Andere types stoppers

Stoppers-pronalplugs lg 

 


LDA, solutions for life

LDA specialiseert zich al meer dan 50 jaar in industriële automatisatie en biedt een breed productgamma aan hun klanten aan. LDA wordt erkend als de specialist in pneumatica, schokdemping, vibratie isolatie en gasveren in België en Luxemburg. Met de jaren hebben we een aanzienlijke technische expertise opgebouwd en onze Sales Engineers ondersteunen onze klanten om een oplossing te komen die tegemoet komt aan hun noden. Bezoek onze technische catalogus voor meer informatie betreffende onze producten.

Groen

Heeft u vragen? Contacteer ons op +32 (0)2-266 13 13
www.LDA.be - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Groenpronal10

Hoge Buizen 53
1980 Eppegem
België

lda

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)