Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

EMC

E.MC levert een uitgebreid productengamma van pneumatische componenten en systemen, hoge kwaliteit hydraulische cilinders, stuureenheden en volledige automatiseringen.

In het kort E.MC is een wereldwijde speler voor automatiseringsprojecten en al hun toepassingen.

Het bedrijf is opgestart in 1986 en heeft zijn naam veranderd naar E.MC in 2004. E.MC groeit jaarlijks tussen de 5% en de 100%, E.MC is China’s export producent n°1 voor Pneumatiek en Hydrauliek. E.MC heeft 68 exclusieve distributeurs in China en leveren wereldwijd aan meer dan 115 landen.

E.MC is een Nationaal erkende Chinese High-tech onderneming met meer dan 30 patenten en meer dan 1.000 verschillende producten in hun gamma.

In 2010 bundelden E.MC en de Zhejiang universiteit hun krachten. Dit leidde tot de bouw van een nieuw High-tech productiecentrum van 68.000m². De opening is voorzien in april 2013 en zal bekend zijn onder de naam  “China National Pneumatic & Hydraulic R&D Center”!

Onze service en kwaliteit maakt ons wezenlijk verschillend van onze concurrenten. E.MC is niet alleen een fabrikant maar verleent ook de nodige wereldwijde ondersteuning aan zijn klanten, wij zijn creatief in onze oplossingen, zoeken actief mee.

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)