Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Bimba

Bimba Manufacturing is een vooruitstrevende fabrikant van pneumatische, hydraulische en elektrische componenten voor de automatisering industrie. Dit gamma bevat ook een volledige lijn van betrouwbare roestvrijstalen cilinders.

Bimba is voor 100% eigendom van zijn personeel, dit belet niet dat zij de marktleider zijn in cilinders, fluid power en automatisering. Bimba is ook gespecialiseerd in speciale klantgerichte oplossingen, Bimba gaat geen technisch uitdaging uit de weg.

Bimba streeft naar een uitmuntende dienstverlening en een totale klant tevredenheid, naar de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Wij bieden een uitgebreide reeks van producten in de elektrische, pneumatische en, hydraulische aandrijvingen,  luchtverzorging en totale oplossingen.

De drijvende kracht achter deze producten is onze klanten zorg en klanten tevredenheid. Het is onze opdracht om meer oplossingen te leveren, in meer maten en voor meer toepassingen. Om onze kwaliteitsborging te verzekering heeft Bimba een ISO 9001 certificatie. De ISO standaard verstrekt een wereldwijd herkent kader betreffende verzekering van de kwaliteit.

Deze filosofie geld niet alleen voor Bimba maar ook voor zijn zusterbedrijven TRD manufacturing en Mead Fluid Dynamics en Pneumadyne Inc

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)