Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Plast-O-matic

Thermoplastische kwaliteitsventielen en bedieningen voor corrosieve en ultra-zuivere vloeistoffen.

Plast-O-Matic Valves werd opgericht in 1967 onze missie is het voortdurend verbeteren van de vloeistofdruktechnologie en de debietregeling. Als kwaliteitsleider in de ontwikkeling van kunststof afsluiters en bediening voor corrosieve en ultra-zuivere vloeistoffen biedt Plast-O-Matic  een complete lijn van standaard en op maat ontworpen oplossingen aan. Het bedrijf is gedreven door  productinnovatie, technische know-how, precisie productie, 100% kwaliteitstesten en hands-on technische bijstand.

Gedurende zijn bijna 45 jarige geschiedenis heeft Plast-O-Matic  een leidende rol gespeeld in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van hoogwaardige thermoplastische afsluiters en bediening voor toepassingen met zeer corrosieve en/of ultra-zuivere vloeistoffen.

Bij Plast-O-Matic  worden kwaliteit, innovatie en techniek hoog in het vaandel gedragen. Onze filosofie is om niets aan het toeval over te laten, en daarom wordt elk product individueel getest om betrouwbare prestaties op lange termijn te verzekeren. 

Regionale Sales Managers, vertegenwoordigers en een netwerk van geselecteerde distributeurs staan klaar om de klanten te helpen.

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)