Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

PHD

PHD is een toonaangevende fabrikant van industriële automatisering actuatoren, ontworpen om bedrijven in alle sectoren te helpen met het optimaliseren van hun productieprocessen. Onze producten bestaan uit een volledige lijn van cilinders, echappementen, grijpers, lineaire geleidingen, aandrijvingen, klemmen, multi-motion actuatoren, schakelaars en sensoren. 

Onze actuatoren leveren de fundamentele beweging om te duwen, trekken, tillen, draaien, grippen, bereiken, klemmen, houden, positioneren, te ontsnappen, invoegen, laden, lossen, opnemen, plaatsen en oriënteren van de onderdelen of materialen in uw productieprocessen.

Sinds 1957 heeft PHD een uitgebreide lijn van pneumatisch aangedreven apparaten voor de markt van industriële automatisering ontworpen en vervaardigd. Het brede assortiment, de unieke opties  en de bestelklare productieprocessen, onderscheiden ons in de industrie. PHD ‘s fundering voor onze klanten is innovatie, superieure prestaties van het product, uitstekende klantenservice, en waarde. De verplichting tot excellentie in product, service en klantenondersteuning kan worden samengevat door onze drijvende kracht.

"PHD zal je leveren wat je wilt en wanneer je wilt"

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)