Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

PBC Linear

PBC Linear begon in 1983 als Pacific Bearing Company, met als doel een gepatenteerde en innovatieve oplossing voor het gemeenschappelijke probleem van falende lineaire kogellagers te creëren. Sindsdien hebben we onze technologie, expertise en diensten  lineaire beweging sterk uitgebreid . Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van out-of-the-box onderdelen, mechanische onderdelen en zelfs complete lineaire systemen.

We kanaliseren onze uitgebreide productkennis en technische expertise in alle aspecten van ons productieproces. Een voorbeeld hiervan is onze SIMO ™ productie (gelijktijdig integraal frezen van alle vlakken). Het SIMO ™-proces is de oplossing voor de onnauwkeurigheid bij aluminium extrusie. Elk aluminiumprofiel heeft een natuurlijke buiging, verdraaiing en hoek, om een voldoende nauwkeurigheid te bekomen  is een langdurige bewerkings- en uitlijningsproces noodzakelijk. Deze traditionele methode is duur en niet erg efficiënt.

Het SIMO ™ proces maakt gebruik van gesynchroniseerde frezen om  alle kritieke plaatsen van een aluminium extrusie in een snelle beweging weg te frezen. Hierdoor ontstaat een stuk extrusie dat aan alle zijden nauwkeurig, recht en consistent is. Het hele bewerkingsproces nam vroeger enkele uren in beslag , nu slechts enkele minuten! Hierdoor kan PBC Lineair zijn klanten ongelooflijk nauwkeurige lange producten leveren met haast geen extra kosten.

PBC Linear biedt u lineaire beweging aan, volledig gemonteerd of pre-engineered systemen.

Wij bieden ook kogelomloopspindels, schroefspindel en bandaandrijvingen aan naast de lineaire motoren en cilinders. Catalogus producten zijn leverbaar in een paar dagen en aangepaste systemen zijn ook snel beschikbaar.

Bij PBC Linear beschikken we over  vakbekwame medewerkers, geavanceerde tools en innovatieve producten om duurzame oplossingen te creëren. Onze zorgvuldig ontworpen en verfijnde producten zijn strategisch gepland om de moeilijkste problemen van lineaire bewegingen op te lossen.

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)