Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Midland a Rotork brand

Experts in veeleisende en gevaarlijke omgevingen

Al meer dan 50 jaar Internationaal bekend heeft Midland-ACS een benijdenswaardige reputatie uitgebouwd voor producten van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze 316 roestvrijstalen regelventielen worden wereldwijd gebruikt in diverse offshore en on-shore platformen.

Door middel van voortdurende investeringen in personeel, apparatuur en kwaliteit innoveren wij voortdurend onze productenlijn. Een groot deel van de medewerkers zijn hoogopgeleide ingenieurs en vaklieden die gebruik maken van de laatste technieken en methoden. Zij beschikken over de middelen, ervaring en expertise om  oplossingen voor een brede waaier van toepassingen te ontwerpen en ontwikkelen.

Midland-ACS levert zowel alleenstaande regelventielen als op maat gemaakte productie-installaties voor FPSO’s, offshore en on-shore faciliteiten, onze producten overtreffen vaak de verwachtingen van onze klanten. Verschillende certificaten voorhanden zoals: ATEX, Ghost en andere.

Wij zijn van mening dat kleine ideeën, grote dingen kunnen verwezenlijken. Conform deze regel bouwen wij vanuit onze Britse basis gestaagd aan ons marktaandeel.

Midland-ACS kan u helpen met oplossingen voor:

  • Explosieveilige apparatuur voor gevaarlijke omgevingen
  • Pneumatische en hydraulische collectoren
  • Bedieningspanelen 
  • Wellhead controlesystemen
  • Elektro-hydraulische systemen
  • Elektro-pneumatische systemen

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)