Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

m&m International

M&M biedt een uitgebreide waaier van direct werkende en indirect werkende magneetventielen aan in metaal, aluminium en roestvrij staal in maten tot 2". Ons assortiment van zuiger bediende ventielen blijft zich ontwikkelen, wij zijn nu in staat om ventielen van 3/8” tot en met 2” aan te bieden in roestvrij staal, metaal en brons. Naast onze standaard producten produceren wij ook een breed gamma van op maat gemaakte producten, aangepast aan de wensen van de klant. Een lijst van certificaten is beschikbaar, waaronder CE, ATEX, UL en IMQ.

M&M is uw voorkeurspartner voor spoel- en zuiger-aangedreven ventiel oplossingen, door onze totale kwaliteit en service processen, een zeer scherpe, op maat gemaakte producten en innovatieve oplossingen zijn wij een belangrijke marktspeler op ons terrein.

M&M International is een dynamisch bedrijf dat zich richt op het leveren van uitstekende service en betrouwbare, innovatieve producten aan haar nog steeds groeiende klantenbestand. We blijven investeren in onze productie zodat wij een internationaal erkende fabrikant van zowel elektromagnetische als zuiger bediende ventielen blijven.

M&M International begrijpt dat een bedrijf enkel vooruitgang kan boeken door te blijven investeren in de nieuwste technologieën om zo haar verdere ontwikkeling te ondersteunen. Het bedrijf telt momenteel 9 ingenieurs in de ontwerpafdeling. Onze huidige capaciteit omvat Solid Works, 3D CAD-systeem en Finite Element Analysis. Wij beschikken over een volledig uitgerust UL gekwalificeerd laboratorium zodat we ons onze producten kunnen testen volgens de internationale normen.

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)