Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

LDA Gasveren

LDA verkoopt gasveren voor alle industriële toepassingen waarin gasveren worden gebruikt. 

Het uitgebreide gamma, de goede kwaliteit en concurrerende prijzen hebben van ons één van de grootste gasveren leveranciers in België en Luxemburg gemaakt.

De gasveren van LDA zorgen niet alleen voor het ondersteunen van deksels, luiken en andere gewichten, maar onze echte uitdaging ligt in het aanbieden van prijs competitieve oplossingen voor al onze klanten toepassingen. 

Al vele jaren zijn we niet enkel een leverancier van gasveren, maar bouwen we een vertrouwensband op met onze klanten.

Op basis van onze jarenlange ervaring met gasveren en dankzij onze technische ‘know-how’, doen onze producten dienst in verschillende industrieën zoals; de automobielsector, meubilair, machineparken, transportsector en automatiseringen.

Onze grote voorraad gasveren en componenten laat ons meestal toe onze klanten binnen de 24 uur verder te helpen.

Onze technici werken nauw samen met onze klanten om een gasveer af te stemmen op hun specifieke toepassing. Onze technici werken nauw samen met onze klanten om een gasveer af te stemmen op hun specifieke toepassing. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om uw oude gasveer van om het even welk merk te vervangen door  een exacte kopie. Hiervoor hebben we alleen een technische tekening of een schets nodig.

Onze gasveren worden continu getest zodat wij betrouwbaarheid, een lange levensduur en productveiligheid kunnen garanderen.

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)