Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Ferry

FERRY’s pneumatische lucht motoren met dubbele rotor heeft het hoogste vermogen voor de laagste prijs op de markt.  In tegenstelling met de gangbare producten gebruiken FERRY motoren lucht in plaats van elektriciteit. 

Het vermeiden van elektrische vonken is van cruciaal belang in Industries waar chemische , snel ontbrandbare of vluchtige producten worden gebruikt. 

FERRY’s luchtmottoren zijn ontworpen volgens de strengste eisen, ze zijn 100% explosievrij, hebben een laag verbruik, zijn licht, hebben een hoog koppel, zijn traploos vooruit en achteruit te regelen en vragen weinig onderhoud. Er zijn verschillende montagemogelijkheden en kunnen gebruikt worden in de meest moeilijke omstandigheden zoals hoge temperatuur of hoge vochtigheidsgraad.

Om een hoge graad van betrouwbaarheid te bekomen zijn verhoogde veiligheidscoëfficiënten ingebouwd . Klein maar veelzijdig kan onze luchtmotor bijna overal ingezet worden. Deze krachtige motoren leveren een vermogen tussen de 0.6  Nm tot 110.000 Nm (met tandwielkast). 1/4 van het gewicht en ongeveer  1/6  van omvang ten opzichte van elektromotoren levert de FERRY motor een uitzonderlijke prestatie tegen over een vergelijkbare elektromotor.

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)