Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Customer Profit Reinforcement ®

 

CPR® is een gepatenteerd ROI proces door LDA en MDN (MAC Distributor Network) gebruikt om de klantenwinst te optimaliseren.

Meetbare besparingen met CPR®.

Customer Profit Reinforcement CPR® (de optimalisering van de klanten winst) is een procedure die honderden klanten reeds hebben gebruikt, het doel van de procedure is om machines en /of productielijnen te analyseren. Een duidelijk verslag somt de verbeterpunten op en geeft de mogelijke kostenbesparing aan uitgedrukt in TCO (Total Cost of Owner Ship) en ROI (Return Of Investment).

Met Customer Profit Reinforcement CPR® documenteren en meten wij de mogelijke besparingen en opportuniteiten om uw winst te maximaliseren door kosten te besparen of processen te versnellen. Dit doen wij door bestaande processen aan te passen met betere oplossingen die wij voor u kunnen voorzien. 

U ontvangt een uitgebreide analyse die u de ideale weg toont voor het verbeteren van uw basis processen of toepassingen. De oplossingen zijn opgesomd in volgorde van de moeilijkheidsgraad van implementatie, zodat u precies weet waar u moet starten voor een snelle ROI te verwezenlijken.
Uw data wordt in een webapplicatie verwerkt zodat tijdens het verbeteringsproces steeds een overzicht van uw winst maximalisatie wordt verkregen.

ONDERDELEN NIVEAU + PROCES NIVEAU + MEETBAAR = MEETBARE BESPARINGEN

Onderdelen niveau:
Ons technisch team onderzoekt uw machines om de beste productfit te bepalen. Het is niet ongewoon dat er hoge kosten zijn ten gevolge van verkeerd toegepaste producten.
Proces niveau:
Wij documenteren alle aspecten van uw proces en daar waar mogelijk stellen verbeteringen voor.
Meetbaar:
CPR® vergelijkt het resultaten voor en na de analyse en demonstreert uw winstkansen.

cpr logo24    

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)