Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING

Wereldwijde aankoop service

Dankzij onze jarenlange samenwerking met internationale leveranciers, kan LDA overal ter wereld producten aankopen van een selectie  betrouwbare leveranciers. Met deze leveranciers bieden wij de correcte kwaliteit aan tegen de juiste prijs. LDA zorgt voor een optimale logistieke oplossing om zo tijd en geld te besparen voor onze klanten.

Onze klanten verwachten en ontvangen een degelijke ondersteuning voor praktisch alle projectmatige vragen. Deze aanpak vermindert de arbeidskosten en verzorgt een optimale levering van de aangekochte producten. Dit levert een belangrijke besparing op in het aankoopproces en vermindert substantieel het aankooprisico.

Supply Chain Management

LDA maakt binnen zijn distributieketen gebruik van geavanceerde methoden en technologieën waardoor zijn klanten van een snel en efficiënte leveringsproces kunnen genieten.
Kanban leveringen, afroepcontracten en het assembleren en testen van verschillende onderdelen behoren tot onze expertise.

Kwaliteitscontrole

LDA voorziet in een efficiënte kwaliteitscontrole bij aanlevering van zijn producten. In specifieke gevallen gebeurd dit in overleg met de klant conform hun bedrijfsvereisten.
Bij het ontwerp, de planning en de uitvoering controleren wij continu de kwaliteit van het door ons en onze leveranciers geleverd product in overeenstemming met ons intern beheersysteem.
Hierbij nemen wij indien nodig stappen om afwijking van de vereisten te identificeren, te rapporteren, te corrigeren en te voorkomen.

Ondersteuning via onder aanneming

Al tientallen jaren beheerd en bestuurd LDA sommige activiteiten in onder aanneming. Onze onderaannemers ondersteunen LDA en onze klanten omdat zij integraal onderdeel uitmaken van het ‘Engineering, Procurement and Construction (EPC)’ proces van LDA. Wij verbinden ons en onze onderaannemers toe om altijd op en veilige en ethische manier te werken.

Logistiek beheer en optimalisatie

LDA biedt efficiënte, economische en stipte leveringen voor alle locaties in Europa.
Wij maken innovatief gebruik van onze kennis en gebruiken de nieuwste technologieën om de juiste oplossingen aan te bieden. Dit laat ons toe om proactief vertragingen te vermijden en een maximum aan klantentevredenheid te garanderen.

Materiaal beheer:

LDA zet zich al tientallen jaren in om de totaalkost van de producten voor onze klanten te minimaliseren. Dit bereiken wij door innovatief te plannen en onze logistieke keten te optimaliseren. Wij zetten alles in het werk om de correcte kwaliteit en kwantiteit van goederen te leveren. Wij voorzien onder aannemingen tegen de correcte prijs. Dit alles binnen de overeengekomen levertermijn en binnen uw budget.

Voorbeelden van onze diensten zijn:

  • Voorraad van klant specifiek of specifiek component (One stop shop)
  • Verpakking op maat
  • Just-in-time levering (Kanban)
  • Klant specifieke etikettering op producten of verpakking

Assembleren en testen van onderdelen

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)