Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Installaties & Montages

In ons magazijn: 

Als u voor een automatiseringsoplossing met pneumatische onderdelen kiest is de uitvoering vaak complex. 
U moet een groot aantal afzonderlijke componenten van verschillende leveranciers kopen deze moeten geconfigureerd gemonteerd en gedocumenteerd worden.
Met onze klant specifieke pneumatische kasten, kunt u kostbare tijd besparen voor een betaalbare prijs. U hoeft alleen maar de uw specificaties aan onze projectingenieurs door te geven en wij zullen met u de beste oplossing ontwikkelen. Op de afgesproken datum, zal u dan een volledig getest pakket ontvangen dat met een minimum aan tijd en energie kan geïnstalleerd worden.

Naast onze pneumatische en elektrische kennis hebben wij ook de mogelijkheid om alle industriële kabels en connectoren op maat van uw toepassing te maken.

Onze montage afdeling kan gedeeltelijk of volledig gemonteerde componenten of kits leveren conform uw gekozen materialen, verpakkingseisen en zo voort. Hiermee kunt u met één artikelnummer een getest en klaar om te installeren onderdeel inkopen.

Het elektrisch en pneumatisch testen van onderdelen verzekert een probleemloze installatie en bespaart u veel tijd. Laat ons monteren, zodat u zich kunt concentreren op uw core-competenties. Vereenvoudig uw logistiek proces met vereenvoudigde aankopen en JIT levering.

 

 Sorteerbalk Bullet Valves  1  Pneumatic Cabinet 1   30  Pneumatic Cabinet 2   30

 

On Site:

LDA is actief in het optimaliseren van industriële stoffilters. Dit dankzij de ombouw van de bestaande oude pulse ventielen naar de nieuwe krachtige en doeltreffende MAC Valves pulse ventielen. Voor een vlekkeloze ombouw bezit LDA de nodige uitrusing en manschappen.

Ook betiz LDA de nodige kennis, materiaal en certificaten voor het plaatsen van pneumatische rioolpluggen

Kast dubbel 2 Montage stopper met takel 2 montage stopper
PB140267 PB140270 LDA installatieteam
P8150687 P7310226 P9180193

 

 

 

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)