Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

MONTEREN EN TESTEN

 

Als u voor een automatiseringsoplossing met pneumatische onderdelen kiest is de uitvoering vaak complex. 
U moet een groot aantal afzonderlijke componenten van verschillende leveranciers kopen deze moeten geconfigureerd gemonteerd en gedocumenteerd worden.
Met onze klant specifieke pneumatische kasten, kunt u kostbare tijd besparen voor een betaalbare prijs. U hoeft alleen maar de uw specificaties aan onze projectingenieurs door te geven en wij zullen met u de beste oplossing ontwikkelen. Op de afgesproken datum, zal u dan een volledig getest pakket ontvangen dat met een minimum aan tijd en energie kan geïnstalleerd worden.

Naast onze pneumatische en elektrische kennis hebben wij ook de mogelijkheid om alle industriële kabels en connectoren op maat van uw toepassing te maken.

Onze montage afdeling kan gedeeltelijk of volledig gemonteerde componenten of kits leveren conform uw gekozen materialen, verpakkingseisen en zo voort. Hiermee kunt u met één artikelnummer een getest en klaar om te installeren onderdeel inkopen.

Het elektrisch en pneumatisch testen van onderdelen verzekert een probleemloze installatie en bespaart u veel tijd. Laat ons monteren, zodat u zich kunt concentreren op uw core-competenties. Vereenvoudig uw logistiek proces met vereenvoudigde aankopen en JIT levering.

 

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)