Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

AUTOMATISATIE ADVIES

 

Het is gebruikelijk voor mensen om problemen trachten op te lossen via telefoon. Soms worden zelfs beelden elektronisch uitgewisseld om een beter zicht te krijgen op de problematiek. Natuurlijk, hebben wij de mogelijkheid om dat te doen, maar in onze ervaring is er niets efficiënter dan een specialist ter plaatse te sturen om met u het probleem te bekijken.

Ons hoog opgeleid team van professionals zal dan met u een diagnose stellen en een voorstel maken om het defecte apparaat te herstellen. 

LDA heeft meer dan 50 jaar ervaring in de industriële automatisering en vele klanten vertrouwen op onze kennis en zijn ons erkentelijk voor de geboden oplossingen.

Hebt u een probleem of een nieuw project te bespreken, neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een gratis bezoek ter plaatse.

Projectadvies

Door gebruik te maken van ons competent team kunnen wij u nieuwe ideeën en oplossingen aanreiken voor uw automatiseringstoepassingen.
Tezamen met uw automatiseringsverantwoordelijken analyseren en onderzoeken wij het gehele proces en bieden wij u nieuwe en unieke oplossingen aan.

Merkt u dat u dezelfde CAD-tekening niet helemaal beantwoord aan uw doelstellingen? Dan geven wij door onze frisse kijk op uw project nieuwe inspirerende ideeën. Wij helpen u bij het ontwerpen van de meest creatieve oplossingen gebaseerd op efficiënte en de meest vooruitstrevende technologieën.

Onze Product Specialisten samen met onze leveranciers kunnen specifieke berekeningen maken die garant staan voor de optimale werking van onze componenten in uw toepassing. Wij hebben berekeningsprogramma's ter beschikbaar voor Schokdempers, Wire Ropes, Air Springs, gasveren, Vacuüm, pneumatische en elektrische componenten.

We hebben ook een mobiele testlab beschikbaar voor pneumatische en elektrische componenten. Hiermee kunnen wij tussen verschillen merken u het voordeel aantonen van onze zorgvuldig geselecteerde componenten.
Deze metingen samen met onze Total Cost of Ownership (TCO) en Customer Profit Reinforcement (CPR®) software zijn speciaal ontworpen om onze klanten de meest kostenefficiënte oplossingen aan te bieden.
 

Voordelen van het LDA Automatisatie advies:

 

U hebt geen extra kosten voor ons advies. Dit is uw voordeel om zaken te doen met ons.

Maak gebruik van onze deskundigheid, u hoeft geen extra personeel of externe service in te schakelen.

Als lid van het MDN netwerk bieden wij toegang tot een wereldwijd netwerk van experts en garanderen wij dat uw project vertrouwelijk wordt behandeld.

U hebt toegang tot technische ondersteuning, Application Engineers en Customer Service.

Wij bieden financieel advies via ons handelsmerk CPR® Proces. 

Consultency20

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)