Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Covid-19 impact

Het covid-19 virus verspreidt zich verder binnen Europa en wereldwijd. Wij blijven u via www.LDA.be op de hoogte houden van de impact. Dit is de huidige status op 23/03/2020:

  1. Onze Italiaanse leveranciers zijn gesloten door de beslissing van de Italiaanse regering. Een aantal leveranciers in andere landen hebben besloten om ook tijdelijk hun productie te staken. Daarnaast is transport vanuit de USA moeilijker geworden, wat vertragingen met zich meebrengt.
  2. LDA garandeert een minimumbezetting in de kantoren, goederen worden nog uitgeleverd. Al ons ander personeel werkt vanuit thuis. De installatie en onderhoudswerken zijn opgeschort tot en met 05/04/2020.
  3. Onze salesmensen zijn beschikbaar voor video conferences, vraag dit gerust aan uw contactpersoon. Fysieke bezoeken zijn momenteel opgeschort tot en met 05/04/2020.

We contacteren al onze klanten om te zien of men goederen kan accepteren vooraleer we deze goederen uitleveren. Heeft u nog andere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren op +32 2 266 13 13.

Het LDA team

Missie
Onze missie is de industriële klanten te bevoorraden met een breed gamma van Technisch innovatieve kwaliteitsproducten.
Deze producten en onze service zullen een belangrijke levensduurverbetering, productiecontinuïteit en financiële meerwaarde creëren voor onze klanten.
Visie
Het uitgebalanceerd productenprogramma van LDA vormt de basis van onze missie.
De permanente vorming van onze medewerkers, onze ervaring en applicatiekennis vertaalt zich automatisch in een voordeel voor onze klanten.
Innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten zijn onze criteria om met onze leveranciers als partner voortdurend de beste oplossingen aan te bieden.
Waarden

Bij LDA, zijn wij overtuigd dat wij correct moeten handelen, wij streven transparantie en eerlijke concurrentie na in al onze zakelijke overeenkomsten. Geworteld in onze waarden van respect, verantwoordelijkheid en integriteit, verwachten wij dat onze mensen eerlijk en verantwoord het beleid, de processen en de systemen toepassen.

Deze waarden overstijgen onze dagelijkse activiteiten en herinneren ons aan wat werkelijk belangrijk is. Deze waarden worden omarmd door ons personeel en zijn geïntegreerd in de management doelstellingen, business plannen en personeelsevaluaties.

Contact info
LDA Belgium
Hoge Buizen 53,
1980 EPPEGEM

Tel +32 (0)2-266.13.13
Fax +32 (0)2-262.47.14
LDA@LDA.be

GEREGISTREERDE NAMEN:

Nederlands: De Toegepaste Dynamica NV
Français: La Dynamique Appliquée SA
OPENINGSUREN:
Maandag tot donderdag: 8u30 tot 17u30
Vrijdag: 8u30 tot 16u00

FINANCIELE INFORMATIE:
BTW: BE0405.895.609
IBAN: KBC / BE51 7340 2410 9862
BIC: KBC / KREDBEBB

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)